Aura Chakra Reading ~ Coaching

Wil jij uitzoeken wat jij wilt in jouw leven? En wat jou hierin tegen houdt? Wil je meer met jouw gevoel verbonden zijn en leven vanuit je hart en intuïtie? Tijdens de reading krijg je inzicht in jezelf. Dat kan bijvoorbeeld gaan over je werk, relaties, keuzes, creativiteit, emoties, zelfvertrouwen, intuïtie, zingeving en ontwikkeling. Ook kijk ik naar wat je aandachtspunten en drijfveren zijn en waar je talenten liggen. Ik geloof dat alle antwoorden in jou aanwezig zijn. En kijk ik samen met jou hoe jij jouw vragen en antwoorden helder kan krijgen.

Door de reading krijg je duidelijke handvatten mee hoe je eenvoudig veranderingen aan kan brengen in je dagelijks leven. En hoe je je sterke punten verder kan ontwikkelen.

Tijdens de reading zitten wij tegenover elkaar. Terwijl ik vertel wat ik zie, maak ik de aura tekening. Ik teken jouw aura veld en chakra’s. Deze tekening krijg je mee. Je hoeft niet volledig stil te zitten of stil te zijn. Als je vragen hebt, kan je deze direct tijdens de reading stellen.