Aura Chakra Reading

Tijdens de reading krijg je inzicht in jezelf. Dat kan bijvoorbeeld gaan over je werk, relaties, keuzes, creativiteit, emoties, zelfvertrouwen, intuïtie, zingeving en ontwikkeling in je leven. Ook kijk ik naar wat je aandachtspunten en drijfveren zijn en waar je doelen, ‘sparkle’, kracht en talenten liggen. Kortom: wie je in wezen bent.

Door de reading krijg je duidelijke handvatten mee hoe je eenvoudig veranderingen aan kan brengen in je dagelijks leven. En hoe je je sterke punten verder kan ontwikkelen.

Tijdens de reading zitten wij tegenover elkaar. Terwijl ik vertel wat ik zie, maak ik de aura tekening. Ik teken jouw aura veld en chakra’s. Deze tekening krijg je mee.

Je hoeft niet volledig stil te zitten of stil te zijn.
Als je vragen hebt, kan je deze direct tijdens de reading stellen.