Workshops & lessen

 • Workshop Healing Yoga ~ zondagmiddag 2 juli
 • Meditatie Workshop ~ middagen 2 & 3 september
 • Workshop Healing Yoga ~ zondagmiddag 26 november  ~ lokatie: Yoga Spot
 • Meditatie lessen ~ vrijdagavonden 12 mei, 9 juni en 7 juli
  Locatie: Yogaschool Tula
  Inschrijven
  Buitelen je gedachten soms over elkaar heen en voelt het alsof je hoofd vol zit? Dat is niet iets waar we de afgelopen decennia mee worstelen, maar al eeuwenlang zoeken mensen naar verlichting. Meditatie is één van de manieren om dit bereiken.
  Maar hoe werkt het, en hoe begin je ermee? En wanneer je meer ervaren bent met meditatie, hoe kun je je verdiepen in de technieken en oefeningen?
  Tijdens deze ‘Meditatie’ les zetten wij de basics voor je op een rijtje, waaronder bijvoorbeeld het ‘leren zitten’. Een essentieel onderdeel van mediteren. Vanzelfsprekend komen de meditatietechnieken aan bod en worden deze geoefend. Daarnaast krijg je tips mee om deze technieken zelf toe te passen, zodat je ook na de les aan de slag kunt. Alle lessen zijn vrijblijvend en persoonlijk, omdat mediteren niet één methode is en ieder persoon andere voorkeuren heeft.
  Francien Degewij is een ervaren Aura Chakra reader. Wat betekent dat ze aura’s kan lezen en hiermee knel-/aandachtpunten bij een persoon kan zien. Bij mediteren kunnen zich knelpunten in de houding manifesteren die Francien kan aanduiden, waardoor iemand geconcentreerder en prettiger kan mediteren. Zij kan -des gewenst- tijdens de workshop hier beknopte, persoonlijke aandacht aan schenken.
  Er zijn geen expliciete voorwaarden om mee te doen aan deze les. De les is voor zowel beginners als gevorderden. Tijdens de les is er ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen, zodat je ook van elkaar leert. Mocht je in het bezit zijn van een meditatie kussen neem die dan vooral mee.