Referenties

SPIRIT&CO in de media:

Bij Spirit&Co voel ik me altijd direct op mijn gemak, zowel door de met zorg uitgekozen inrichting van de ruimte, als de vriendelijke ontvangst. Thee en koekjes horen daar standaard bij, zodat je ontspannen begint aan de sessie. De sessies ervaar ik als bijzonder en heilzaam. Francien weet haar vinger te leggen op de knelpunten door te kijken, luisterer en aan te voelen. En vervolgens kan ze je energie weer laten stromen op de punten waar die stokt om welke reden dan ook. Maar niet op een mechanische manier. Want zonder bewustwording zou het niet werken. Francien geeft je bovendien het gevoel dat het eigenlijk nog veel eenvoudiger is dan dat en dat er niets fout of goed is. Ook door dat vertrouwen wordt er een rad in werking gebracht. Bij mij werd mijn lang gezochte daadkracht weer aangewakkerd.
Caro
Ook wij vonden het gisteren heel erg gezellig en leuk bij je 🙂 De aura-reading was heel nuttig, zinvol en positief. We hebben er gisteren nog de hele avond over gesproken en ook in de nacht heeft het mij niet losgelaten. Nu nog even bedenken wat ik er mee ga doen, want dat wil ik wel heel graag!
Lisanne Vrijman
Ik heb tijdens de cursus het gevoel van ´thuis´ ervaren, voor mij letterlijk een stukje hemel op aarde.
Nadine Brinkhuis
Ik voelde me heerlijk op mijn gemak in Franciens praktijk. Ze combineert haar inzichten met een flinke dosis humor, respect en nuchterheid. Wel een aparte situatie: zij begaf zich op voor mij in principe bekend terrein; echter, het is terrein waar nooit eerder iemand woorden aan gaf. Totdat Francien er naar keek. En zag. En benoemde. Op de fiets terug naar huis voelde ik me groots en vrij, ik kon er weer tegenaan.
Marieke van der Velden
Ik heb de reading als heel kloppend en aansluitend ervaren op mijn vraag. Het gaf me een verruimd beeld op mezelf en op mijn vraag, waardoor ik daarna heel vlot mijn volgende stappen heb kunnen zetten. Francien heb ik mogen ervaren als iemand die op een natuurlijke, eerlijke en betrouwbare en bovendien op een originele manier werkt. En doordat ze pen, potlood en papier gebruikt, brengt ze (soms onzichtbare) dingen inzichtelijk in kaart. En voor mij gold, dat de door haar gemaakte tekeningen nog lang nadien op mijn netvlies zijn blijven zitten.
Josienna Davidse
Een aura reading bij Spirit&Co is bijzonder en leerzaam. Francien geeft in een relaxte setting waardevolle inzichten in privé en werk. Niet alleen tijdens de reading/coachingsgesprekken vallen dingen verrassend op hun plaats, ook erna gebeuren bijzondere dingen. Ik vind Francien door haar nuchtere, niet-zweverige benadering en reflectie echt een goede en professionele coach. Daarbij is ze gewoon een heel plezierig en leuk mens.
Flores
Ik vond de aurareading heel inspirerend! Er kwamen verrassend veel dingen boven die ik allemaal kon be-amen. De aurareading gaf me positieve energie en handvatten om verder met mezelf aan het werk te gaan.
Maaike Duijndam
De massages zijn aangenaam en ontspannend. Francien gebruikt iedere keer weer andere technieken, dat geeft steeds net een ander effect. De ene keer ligt de nadruk op ontspanning van de nek en rug, de andere keer meer op de benen en voeten. Je kan zelf aangeven welke plekken extra aandacht nodig hebben. Ik voelde me bij Francien op mijn gemak, dat is voor mij zeker van belang.
Floor van Blitterswijk- van Dam
Mijn ervaring met de aura reading was heel bijzonder. Na het verslijten van diverse psychologen was ik ineens aan het juiste adres. Ik hoefde niet te praten of te doen alsof, je aura liegt niet. Er zijn sinds mijn bezoeken aan Francien bijzondere dingen gebeurd. En nu ik het er zo over heb, het wordt weer tijd voor een nieuwe afspraak…
Jeanne
Na vele soorten massages te hebben gehad, heb ik de massage als zeer comfortabel en doeltreffend ervaren en de combinatie met een aura reading vond ik zeer bijzonder en voor herhaling vatbaar! Ik voelde me nog dagen daarna zowel lichamelijk als geestelijk energiek. Dank je wel, Francien.
Hanny
Ik ervaar de aanwezigheid van Francien als bijzonder prettig. Ze kijkt als het ware dwars door je heen. Francien is doortastend, aards en toch heel spiritueel. Ze doet haar werk goed en met overtuiging. Het moet je wel passen, zoals met alles. Ze heeft haar eigen unieke stijl ontwikkeld. Eentje die mij zeer bevalt. Mensen in mijn omgeving raad ik haar zonder meer aan.
Simone Kuiter
Waardevol om deze reading te doen, het gaf me super veel inzicht en antwoorden op vragen die ik had. Mij spreekt Francien haar vlotte, aardse en vrolijke manier van werken zeker aan. Ik kan dit iedereen aanbevelen!
Anne-Marie
Een aurareading bij haar was voor mij heel verhelderend. Ze vertelt met stift en papier wat ze ziet. Bij het zoeken naar wat dit betekent, ondersteunt ze, maar laat ook ruimte zelf naar antwoorden te zoeken. Ik ging de deur uit met een helder beeld van waar ik sta en waar ik naar toe kan groeien.
Trix
Ik heb Francien geraadpleegd n.a.v. een verhuizing en een ongeluk. Van beiden had ik emotionele en fysieke klachten. De reading heeft de energie in mijn lichaam weer tot rust gebracht. Emoties konden geuit en verwerkt. Ook kreeg ik inzicht in mijn situatie en praktische tips om er in de praktijk mee om te gaan. Deze hielpen ook echt. Ik heb voor beide situaties maar enkele sessies gehad en voelde me daar heel goed bij geholpen. Het zit nog steeds in mijn achterhoofd en ik weet dat als het aan de orde is ik bij Francien goede en gerichte hulp kan krijgen.
Roselinda de Vries
“Zoals een fysieke massage een aanraking/fysieke ontmoeting kan zijn tussen twee mensen was de reading van Francien voor mij een ontmoeting van aura’s: subtiel, liefdevol luisterend heb ik me aangeraakt en gezien gevoeld. Erg fijn zo respectvol “behandeld” te worden op basis van samenwerking.”
Hannah
“Bij Francien voel ik mij direct op mijn gemak. De massage begint zo heerlijk ontspannen. Na de massage voel ik me geestelijk en fysiek in balans.”
Claudia Kool
“Een eye opener en inspirerend.”
Emily Boer
“I saw you when I needed to process some issues in my life and you used your own techniques, and this experience was wonderful.”
Barbara Lavender
“Ik heb bij Francien een aurareading gedaan, samen met 2 vriendinnen en een vriend. We hadden achter elkaar ieder een uur bij haar afgesproken en in de tussentijd zaten we bij Himalaya. Ik vond Francien gelijk een leuk mens en was erg benieuwd naar mijn kleuren en wat zij daar in zou zien. Ik heb nog steeds veel aan de ‘punt’ -i.p.v. een vraagteken- achter ‘wat wil ik’: Francien zag wat er gebeurde toen ik even nadacht over een vraag die zij stelde. Ik betrok zo’n beetje de hele wereld erbij, terwijl ik toch echt moest kijken naar wat IK wilde PUNT. Heel verhelderend toen ze uitlegde wat ze zag en het helpt me nog steeds om hier stappen in te zetten. Ook ben ik me steeds bewuster van mijn ‘kleurige schakeltjes’; mijn afstemming op de ander. Kortom, een leuk, gezellig, ontspannen, verhelderend, bewustmakend uur. Ik ga zeker nog een keer terug.”
Dana Valckx - Een Zonnestraal
“Ik heb het gevoel dat de massage me goed deed en dat ik nu merkbaar minder spanningen heb in schouder en nek.”
Jacob Vlaar
“Francien’s hands were magical, her massage was strong and soft at the same time she really knew what I needed. Afterwards the massage I felt grounded and light, open and happy.”
Petra Schmucker
“Nadat ik enkele jaren geleden vanwege mijn werk door overmatig PC gebruik last kreeg van fysiek ongemak, kwam ik bij Francien terecht voor een massage. Behalve dat het ondergaan van de massage een weldadige ervaring was, bleek de behandeling zodanig effectief dat de klachten vrijwel direct geminimaliseerd waren. Aangezien mijn lijf inmiddels ouder dan vijftig jaar is en ik meer en meer ga onderkennen hoe essentieel een goed functionerend lichaam is voor een hoge levenskwaliteit op hogere leeftijd, heb ik mij sindsdien de luxe gepermitteerd om elke maand een massage te boeken. Tijdens elke sessie valt het me op dat Francien in staat is om nieuwe “pijnpunten” te ontdekken, knoopjes in energiebanen waarvan ik het bestaan niet kon bevroeden omdat ze zo subtiel zijn, maar waarvan ik na behandeling wel de effecten in mijn dagelijkse bestaan ervaar, doordat ik meer en meer een vitale, vrij doorstromende energie in mijn lichaam ervaar. Deze ontspannen staat van zijn resulteert ook in een flexibeler geest, en een verhoogde alertheid in het dagelijkse bestaan. In de laatste jaren ben ik me dan ook meer en meer thuis gaan voelen in mijn lijf, en in het leven. Wat een geschenk! Het gaat wellicht wat ver om dit alles aan de behandelingen van Francien toe te schrijven; voor mij is het echter evident dat een vitaal stromend lichaam een voorwaarde is voor een volwaardig leven. Voor een fysiek en psychisch welbevinden kan ik dan ook de behandelingen van Francien aan een ieder aanbevelen.”
Peter de Boer
“Ik vond de Shamballa Workshop echt geweldig; het leek net als of alles op zijn plaats viel. Dat dingen die ik onbewust al wist, bleken te kloppen. Verder een warme sfeer tijdens de dagen, genoeg ruimte voor je eigen inbreng, veilig klimaat in een zeer prettige ruimte. Ik ben nog steeds dankbaar dat ik de activeringen heb mogen ontvangen. Heb daardoor beter de regie over mijn eigen leven, voel mij veel prettiger in mijn vel en zo leuk om met energie te ‘spelen’. Vind het ook leuk om elke 6 weken weer bij elkaar te komen,op de avonden die Francien organiseert en je vrijblijvend kan bezoeken. En wat ik zo leuk vind aan Francien, ze legt je niets op en laat de dingen zijn zoals ze zijn!”
Tamara
“Een vriendin van mij had de Workshop Shamballa 13D Master Healer gevolgd en in mijn ogen leek het net alsof ze een facelift achter de rug had, ze was één en al energie en de positieve vibes knalde van haar af. Mooie bijkomstigheid was dat ze jaren jonger leek (hahahahaha). Daar ik al een flink aantal jaren op zoek was naar een manier om in harmonie met mezelf te komen (en ook al aardig wat workshops en cursussen heb afgelopen, waar ik over het algemeen toch terecht kwam tussen zure typjes die van de daken schreeuwden dat ze zo gelukkig waren en ik maar niet begreep waarom ik dat zogenaamde geluk maar niet vond), sprak Shamballa me op de een of andere manier aan. Ik ben een paar keer met haar mee geweest naar de zogenaamde terugkom dagen. De sfeer die ik daar proefde was ik nog niet eerder tegengekomen, niets geen zweverige onsamenhangende verhalen. De mensen die ik daar trof stonden met beide benen in het leven, alles is en was bespreekbaar, kan niet anders zeggen dat het voelde als een beetje thuiskomen. Kortom, ik heb de workshop gevolgd, uiteindelijk cadeau gekregen van mijn vriendje voor mijn 40ste verjaardag. Eén van de aspecten die we leerden is je trillingsniveau verhogen, dat e.e.a. zo simpel is gaat mijn pet nu nog te boven, waarom heb ik dit niet eerder gedaan. Het wordt een beetje een onsamenhangend verhaal als ik hier inhoudelijk over ga uitweiden (in mijn enthousiasme zou ik dat overigens best willen hoor), voor meer informatie verwijs ik je door naar de site of Francien. Wel kan ik melden, dat het mijn leven drastisch heeft veranderd, een fijne ervaring die ik voor geen goud had willen missen. Alles is een stuk eenvoudiger en “lichter” geworden, kan mijn geluk veel beter reguleren, had nooit gedacht dat dat tot de mogelijkheden behoorde. Een ieder die zich toch een beetje laat afschrikken door de 400 euro die deze cursus kost (laten we wel wezen, ook ik dacht “pfff weer een flink bedrag, hoeveel gaat mijn zogenaamde geluk me nog kosten”), ik heb nog wel gekkere bedragen betaald in het verleden m.b.t. workshops die mijn leven zouden veranderen . . . . deze is het meer dan waard!”
Francis Heijne
“De Shamballa Workshop ervaar ik als een welkom rustpunt, een opladen van mijn eigen energie, een stilstaan bij waar ik op dat moment sta, contact met andere bewustzijnsniveaus en mede door een bijzondere uitwisseling tussen de deelnemers een verrijkende ervaring.”
Mercedes
“De workshop vond ik voor mezelf het begin van een ontdekkingsreis, terug naar mezelf en naar mijn eigen Goddelijke Bron. De meditaties heb ik vooral als ontspannend ervaren (ik lag veel te slapen) en kon niet zo mijn gevoel beschrijven als anderen. Eigenlijk maakte mij dat niet uit, ik vond het gewoon prettig. Wat het verder in mijn leven in werking heeft gezet, bewijst het nu. Ik ben van het één in het ander gekomen en de uitkomst maakt me niet uit. Ik beleef vooral het nu met zijn ups en downs. Het staan in mijn eigen kracht is daar een onderdeel van. Dit anderen ook te laten ervaren maar vooral dat liefde zonder oordeel je daar bij kan helpen de grootste eyeopener. Hier bewust mee om gaan en ook merken dat dit niet altijd eenvoudig is, is de les die we hierbij mogen leren.”
Irmgard van Willigen
“De workshop Shamballa voelde voor mij als thuiskomen. Alles wat ik tot dusver had mee gemaakt tijdens een soort van persoonlijke transformatie leek hier samen te vallen. Zo fijn. Thuiskomen in een bad van onvoorwaardelijke liefde. Door de enorme veiligheid die Francien wist te creëren, was ik in staat mijn maskers af te zetten en me vrij te uiten. Met een bijzonder samenzijn heb ik tijdens deze dagen onder meer geleerd te werken met de energie van Shamballa. Door meer in contact met mijzelf te komen, heb ik leren vertrouwen op m’n intuïtie en deze verder kunnen ontplooien. En dan te bedenken dat het nog maar een begin was van de enorme reis, die ik daarna heb mogen voortzetten en waarschijnlijk tot in de eeuwigheid zal doorgaan.”
Barbara
“Tijdens de shamballa workshop was de sfeer heel relaxed. Ik voelde me direct thuis bij Francien en in de ruimte. Ik voelde steeds dat er veel gebeurde. Dat merk ik nu nog steeds, door hoe ik in het leven sta: krachtiger en lichter. Voor mij is shamballa pure liefde. En ik vind het heel mooi dat we elke 6 weken bij Francien terecht kunnen om met anderen te delen in die overvloed.”
Saadia